IoT

PhaseFour is de partner voor het ontwikkelen van IoT toepassingen. We zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen met connected devices, zoals bijvoorbeeld sensoren, en iBeacons in combinatie met mobile apps en backend services. Daar komen nu de via Long Range, Low Bandwidth, Low cost netwerk verbonden devices bij, enerzijds vanwege de specifieke mogelijkheden die deze technologie biedt en daarnaast omdat KPN een dergelijk netwerk op basis van LoRa nu ook landelijk uitgerold heeft en commercieel aanbiedt. T-Mobile en later Vodafone zullen volgen met het beschikbaar maken van NB-IOT, een andere netwerktechnologie, soortgelijk maar niet compatible met LoRa.

We denken graag mee met uw ideëen en betrekken daarbij de laatste technologiën, breed ondersteunde standaarden en waarschijnlijk gedrag van de beoogde stakeholders. We zijn niet gebonden aan een specifiek platform, maar sluiten aan bij waar de markt om vraagt. Totale of deel concepten, van backend tot software op het 'connected device'. GPRS, 3G, 4G, LoRa of Bluetooth Low Energy. Geavanceerd en met beide benen op de grond.

Neem eventueel contact met ons op. We praten graag over uw case in relatie tot de nieuwe mogelijkheden en onze ervaring op dat vlak.