IoT in de praktijk

PhaseFour is de partner voor het ontwikkelen van IoT toepassingen. We zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen met connected devices (2G, 3G, 4G, Bluetooth, LoRa) zoals bijvoorbeeld sensoren, en iBeacons in combinatie met mobile apps en backend services, voor start ups en grotere bedrijven. Neem contact met ons op voor een open gesprek op uw lokatie of bij ons in Eindhoven. We horen graag welke mogelijkheden u onderzoekt op het vlak van IoT.

Mobile Apps

Wij zijn gespecialiseerd in apps gebruik makend van continu actieve background services voor data vergaring, zowel voor Android als IOS. Hierbij wordt speciale aandacht besteed aan zaken als uptime, user experience, batterij verbruik en privacy issues.

Backend oplossingen

Phasefour ontwikkelt schaalbare backend oplossingen met name met Google Cloud of Microsoft Azure beide met specifieke IoT voorzieningen gericht op goedkope, schaalbare oplossingen voor doorgroei naar hoge data rates met opslag en verwerking van grote hoeveelheden data. De opslag en verwerking van data is een belangrijke factor voor de schaalbaarheid. Wij zijn dan ook thuis in de diverse SQl en NOSQL opslagmogelijkheden die de platformen bieden.